Lány a parton – Irodalmi pályázat

A részletes pályázati kiírás a Szófa honlapján olvasható:

A pályázati felhívás:

Egy fénykép, egy nő, elmosódott arcvonások, nem tudjuk, hogy hívják, kizárólag születésének és halálának évét ismerjük: 1962-2007. Ki lehetett ő? Mit keresett a Duna parton? Titkos randevúja volt vagy kövekkel a zsebében sétált be a folyóba? Ki csavarozta a laminált fényképet a fára az ártérben? Miért pont ide?

Ülj be a Szófa virtuális Olvasótermébe (az első hét ingyenes), olvasd el Sztaskó Richard kisprózáját Mindig hozzád érkezem Látó, 2021.január, és engedd szárnyalni a képzeleted! Írd meg 1962-2007 történetét akár versben (8-22 sor), akár prózában (maximum 2500 karakter szóközökkel).

A részvétel feltételei

A pályázaton bárki részt vehet, aki regisztrál (vagy már regisztrált) a Szófa oldalán, és versét vagy kisprózáját a Pályamunkákra kattintva PDF formátumban feltölti. Mind a regisztráció, mind a pályázat beküldése ingyenes!

A résztvevők egy műalkotással pályázhatnak. Az írásokat a Szófa pályázati oldalán, a beérkezett formátumban folyamatosan publikáljuk. Kérjük a pályázókat, ügyeljenek a nyelvhelyességre és a szövegszerkesztésre!

A beküldés határideje
2022. március 16.

A pályaműveket a meghívott szakértők a Szófa szerkesztőségével közösen értékeli. A zsűri kiléte meglepetés!

Válaszd ki a kedvencedet!

A beérkezett alkotások értékelésében számítunk a Szófa olvasóközönségére. A szavazás ingyenes, de regisztrációhoz van kötve. Minden regisztrált felhasználó egy szavazatot adhat le.

A Szófa szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy csalás gyanúja esetén, akár vizsgálat nélkül, az illetőt kizárja a pályázatból!

Eredményhirdetés:

2022. április. 30